Pre SM2017

Bussissa. Taas. Toiset on luotuja kulkemaan ja Doriskin oli toisenlainen. Joku, monikin, välillä kysyy, että minkä takia reissaan koko ajan. En oikeastaan itse edes huomaa sitä. Miksi en reissaisi? Vietän myös paljon aikaa telkkarin ääressä. Makaan maailman parhaalla sängyllä ultrahdsmart-tv auki ja odotan jotain jännää tapahtuvaksi vaikka tiedän ettei sitä ulko-ovesta kukaan minulle tuo. Selaan Tinderiä aikuisen miehen toivossa, käyn treenamassa ja syön. Kyllä siihen pienet reissut tuo vaihtelua.

Suunta on tällä kertaa Haapajärvelle. Kohtaan muut Rautapuumat Jyväskylässä ja jatkamme kisapaikalle punnitukseen. Lupasin ajaa. Kyydissä on höyrypäisiä painoluokkaansa pyrkijöitä. Jonkun pitää olla järkevä, että päästään perille. Naiset ovat hoitaneet painonvetonsa kuitenkin hyvin, ammattilaisen ottein. Niin minäkin, olen jo yli 90- kiloinen.

Illalla kisahallilla muutamia nostoja. Tekniikkafiilistelyä, tuntumaa, rantasauna, hyvää ruokaa ja seuraa. Tiistaina kävin Luotto-Lassin käsittelyssä Fysioakatemiassa ja sain tarkennuksia lämmitelyyn. Minna Marshin mentaalivalmennuksen luento eilen tuntui hyvältä myös. Rauha omasta olosta syvenee joka viikko ja alan ilmeisesti päästä irti vakituisen työn jättämisen- syndroomasta. Siitä kun tietää tekevänsä oikein mutta useimpien kyseenalaistaessa valintaa joutuu kääntämään huonot vibat vastapalloon. Se vie energiaa. Joillakin ottaa tunteisiin kun lähellä tehdään valintoja oman hyvinvoinnin suhteen. Eihän poliisin työtä voi jättää. Mitä olet ilman virkamerkkiä? Pitäisikö olla jotain?

Tempaus ja nostaminen viestissä Rautapuumien kanssa. Ai että. Ihanaa. Niin siistiä päästä kisaamaan ja katsomaan kun valmennettavat tekee duuninsa hyvin. Loppuvuoden kisakalenteri hahmottuu sunnuntain jälkeen monelle, myös itselleni. Maajoukkuepaikkoja ei mestaruussarjassa ole kuin parhaille.

Kyllä ei se välivuosikin tuntuisi hyvälle. Sen kohdalle tullessa on onneksi myös suunnitelmat valmiina. Se reissu ei sitten olisikaan ihan pieni.

Kuva upean Tom of Finland- elokuvan ensi-illan kunniaksi. Vai onko joku eri mieltä?

 

16729432_1284079095010617_5434029680378169676_n