Valmentaja

Olen kahvakuulaurheillija, nostanut rautapalloja vuodesta 2011 lähtien ja mm. voittanut vuonna 2015 MM-pronssia mestaruussarjassa (tempaus 24 kg, 117 toistoa). Olen kovin ylpeä siitä, että pärjäsin kovassa mitalikamppailussa. Ennen kahvakuulaurheilua, ja sen jälkeenkin, olen urheillut jos vaikka mitä mutta tavoitteellisesti pelasin pesäpalloa ja lentopalloa, hiukan pääsarjatasollakin. Suomen kahvakuulamaajoukkueessa olen edustanut vuodesta 2012 alkaen ja useimmiten hyvin. En malta vielä lopettaa. On niin paljon opittavaa ja tavoiteltavaa urheilijana. Alan vasta päästä vauhtiin vaikka kehoni haastaa. Opin kaikkea tätä maailman parhaiden tyyppien kanssa, Ivan Denisovista lähtien. Mukanani on ollut myös muita ammattilaisia ja olen otettu siitä. 

 

Olen valmentaja. Vasta nyt voin sanoa virallisesti niin sillä valmistuin valmentajaksi Varalan Urheiluopistosta joulukuussa 2016. Sitä ennen ohjauksessani on ollut SM-tason ja maajoukkueen kahvakuulaurheilijoita muutaman vuoden ajan ja olen autellut muiden lajien harrastajia tai joukkueita kahvakuulalla oheisharjoitteluun. Lisäksi olen Suomen Painonnostoliiton kouluttaja, suunnittelen nykyään Kahvakuulaohjaajakurssien sisällön. Olen pitänyt nostokursseja niin aloitteleville kahvakuulakuntoilijoille kuin maajoukkuetason kahvakuulaurheilijoillekin. Olen toiminut edustamassani seurassa Lift Me Up ry:ssä hallituksen jäsenenä seuramme perustamisen jälkeen sekä liiton kahvakuulavaliokunnassa, jossa mm. vedin kahvakuulaurheilun ensimmäisiä tulosrajoja suunnittelevaa työryhmää. Aikanaan joukkueurheilun parissa vedin treenejä ja toimin pelinjohtajana puulaakisarjoissa. Olen valmentanut ravihevosia, olivat kiitollisia urheilijoita, ja ajanut yhden lähdön – voitimme. Hyvä prosentti sillä saralla.

 

Olen paljon muutakin. Urheiluhieroja, lähihoitaja, poliisi ja prätkähiiri. Olen työskennellyt monenlaisilla aloilla Suomessa ja ulkomailla. Opiskelin mm. eläinnaturopatiaa jossain vaiheessa, taisin olla tuolloin töissä hätäkeskuksessa. Olen pessyt mummojen peffat vuodeosastolla, kuulustellut murhamiehiä, juuttunut Joulupukin maassa kelkkapartiossa lumeen, monesti, ja ajanut rekkaa. Olen reissannut yksin ulkomailla, löytänyt töitä viinitilalta, lähtenyt sydänsuruja pakoon maailman toiselle laidalle ja löytänyt itseni Tyynen valtameren rannalta meditoimasta. Harrastan kauniita asioita. Musiikkia, elokuvia, hiljaisuutta, irlanninsusikoiria ja hyviä, aitoja ihmisiä. Tulen aina olemaan maatilantyttö Orimattilasta.

 

Saavutukseni kahvakuulaurheilussa:
http://www.kahvakuulakisat.info/gireviks/view/kirsi-suomela

 

siltapose