Projektit

Järvenpääläisen  osteopaatin Lassi Karhusen kanssa aloitimme lonkkaprojektin, jotta harjoitteluni kahvakuulaurheilussa olisi mahdollista. Myöhemmin, vuosia ensitapaamisemme jälkeen, kävi lopulta ilmi, että lonkkaniveleen oli kehittynyt kulumaa ja lopulta päädyin Coxaan lonkan tekonivelleikkaukseen syksyllä 2019. En osaa sanoin kiittää miten iso apu Lassista ja hänen harjoitteistaan minulle on ollut. Harjoitteet ja ajattelumallit kantavat elämäni loppuun asti.

Osteopaatteihin tutustuin jo lajin parissa ja heistä vakuuttuneena olen käyttänyt eri osteopaattien palveluita monta kertaa vuodessa, mm. Mikko Salonen, Henri Ulmanen ja useat muut hieronnan ammattilaiset.

Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä myös Heikki Marinin kanssa. Kuten jo yllä mainitsinkin, kivut veivät mennessään ja hyvin alkanut voimatreeni piti jättää lopulta pois. Heikki on kovan linjan valmentaja, jota suosittelen – vahvasti.

projektit-heikki

Ringa Ruisniemeen tutustuin Varalan urheiluopistossa kun opiskelimme valmentajan ammattitutkintoa. Olin Ringan opissa hetken aikaa ja sain ravintoasioista paljon järkevää ja viimeistä tietoa, itse kun en ole trendisyömisistä ollut kiinnostunut vaan luottanut todellisiin ammattilaisiin. Ringan löytää Porista omistamaltaan salilta Wellgo Training Centeristä.

Koska kahvakuulaurheilussa ei pärjää muuten kuin kovilla tuloksilla ja haluan keskittyä niihin, niin ulkoistin pääkaupunkiseudulla asuessani kampaukseni HIUSHUONE N:O 1 Memma Kukkaselle. Hänen kulloinkin suunnittelemansa hiustyyli oli nähtävissä niin perusarjessani kuin kilpailuissakin. Kun näette väriä kuvissa, se on lähes poikkeuksetta rouva Kukkasen käsialaa.

Tällä hetkellä haluan mainita Tampereella vaikuttavan Heini Rintalan, joka on muutaman vuoden jo miettinyt pääni menoksi milloin mitäkin. Elämässäni on siis jo toinen hiusalan ammatilainen, jonka kanssa yhteistyö jatkunee pitkään.

puupose

Valokuvaaja Meri Teerisaaren kanssa olemme tavanneet valokuvien tiimoilta. Ylläoleva kuva on hänen käsialaansa.